Hvis der er gået i skår i glæden....

Reparation 20af 20stenslag 20ver 204Ring til os, når du får et stenslag. De fleste kan repareres og det tager ikke mere end 30 minutter, så er reparationen udført og du kan køre i bilen straks efter reparationen.

Stenslagskader
7 ud af 10 stenslag kan repareres. Også stenslag, som sidder i synsfeltet, kan ofte repareres. Muligheden for reparation afhænger af skadens størrelse, hvor længe du har kørt med skaden og af hvor meget vand, der evt. er kommet i stenslaget.Vi kan stort set reparere alle størrelser stenslag, så længe der ikke er hul igennem glasset. Du kan godt få repareret et stenslag, som du har kørt med et stykke tid. Men er det ikke dækket til og har du kørt med det længe, vil reparationen ikke blive optimal. Der er endvidere risiko for, at ruden revner, når du har kørt længe med et stenslag.Er der kommet vand i stenslaget, kan det som regel godt repareres alligevel. Men resultatet bliver ringere jo mere vand, der har været i stenslaget. Er der vand i stenslaget, når du kommer med bilen, kan vi ikke begynde at reparere det med det samme. Stenslaget skal være helt tørt. Har du et vådt stenslag, skal bilen stå i tørvejr i sol og gerne lidt blæst en hel dag – eller du skal køre 15-20 km i tørvejr så det bliver tørt. Når stenslaget herefter er helt tørt, skal det beskyttes med vore mærkater eller kraftig gennemsigtig tape. Har du ikke vores mærkater liggende i din bil, kan du blot bede om mærkat, næste gang du besøger værkstedet.

Dine fordele
Reparation af et stenslag koster 380 kr. ekskl. Moms.  Ved flere stenslag i samme rude, er der rabat, og ved reparation kan man nemt spare 3000-4000 kr. eller mere i forhold til isætning af ny rude. Vi reparerer 8 ud af 10 forrudeskader, og vi vurderer gerne skaden, såfremt der er tvivl om det er muligt at reparere den – uden at det koster dig noget.Kan stenslaget ikke repareres, kan vi sætte en ny rude i til konkurrencedygtige priser. Ring på 62 26 21 14 eller indsend en forespørgsel via e-mail hvis du vil have at vide, hvad en rude til netop din bil koster.

Vigtigt!
Får du et stenslag, er det – som nævnt ovenfor – meget vigtigt at det holdes tørt. Er der kommet vand/fugt i stenslaget kan det tørres op ved at du kører 15-20 km på tør vejbane. (Du må ikke prøve, at tørre det op med hårtørrer eller lign., da der så er risiko for at stenslaget løber og bliver til en lang revne). Når skaden er tør kan du enten sætte et stykke klar tape henover stenslaget eller du kan sætte en af vores mærkater på. Har du ikke mærkaterne, så ring til os på 62 26 21 14 og bed om