Hvis uheldet er ude… er vi eksperter i skadesbehandling

AutoskadeEn skade kommer aldrig belejligt og altid uventet, og du har sikkert brug for skaden bliver udbedret hurtigst muligt, så du kan komme videre.
Når skaden er sket, er det rart, hjælpen ikke er langt væk og at kende et autoværksted, der kan udbedre skaden eller skaderne hurtigt og effektivt.

Hvis du ønsker det, sørger vi gerne for alt i forbindelse med skaden og hjælper dig gerne med at udfylde en eventuel skadesanmeldelse til dit forsikringsselskab, sørger for taksering, malerarbejde o.l. og stiller selvfølgelig en lånebil til rådighed, hvis det er det, du har brug for.

Når du vælger at bruge os, kan du altid være sikker på at arbejdet er udført i høj kvalitet og efter gældende regler. Dermed får du ingen ubehagelige overraskelser efter reparationer er udført, og du kan vide dig sikker på, at tingene er i orden, fra det øjeblik du kører din bil ud af værkstedet. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og stille også en GRATIS Lånebil til rådighed ved forsikringsskader.

Vi sætter en ære i veludført arbejde, og det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at arbejdet er udført i højeste kvalitet.